![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Erwtensoep |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
De erwtensoep van Soep Ideal is een heerlijke dikke soep, gemaakt van spliterwten van de hoogste kwaliteit. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het traditionele Nederlands gerecht dat in de winter gegeten wordt is een sterk gebonden versie. De hoeveelheden van de diverse ingrediënten variëren. In totaal moet er zoveel groente aan de soep worden toegevoegd dat de massa bijzonder dik wordt, eerder lijkend op pap dan op soep. (Bron: Wikipedia) |
![]() |
![]() Erwtensoep van Soep Ideal |
||||||||||||||||||||||||||||||||
ONZE SOEPEN IN DE KIJKER
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neem alvast een voorproefje van onze soepen
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
SOEP IDEAL nv/sa (België)
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koerselsebaan 152 | 3550 Heusden-Zolder (BELGIUM) | Routeplan |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Ons Laatste Nieuws
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koerselsebaan 152 | 3550 Heusden-Zolder | 0478/281119 | info@soepideal.be |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
LABELS
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
koken, groente, groenten, bereiding, soep, soepen, de soep, soep met, soep maken, soep dieet, in de soep, verse soep, vegetarische soep, soep limburg, soep bestellen, soep online, soep kopen, soep bedrijf, soep bedrijven, soep school, soepwinkel, kippenwinkel, kippenwinkel Heusden-Zolder, verse, verse soep, erwtensoep, erwtensoep maken, erwtensoep met, erwtensoep spliterwten, hollandse erwtensoep, erwtensoep met rookworst, erwtensoep met spek, erwtensoep met worst, erwtensoep met munt, grootmoeders erwtensoep |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Webdesign ivanjans.blogspot.com | Soep Ideal © 2010 | Updated 18/09/2012 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Soep Ideal (C) 2010 - Alle rechten voorbehouden |